Logo Schildersbedrijf Jos Loonen
Logo Jos Loonen

Bladgoud restauratie

De passie voor bladgoud restauratie van Jos Loonen is ontstaan toen hij het materiaal tegenkwam bij de herstelwerkzaamheden van het schilderwerk in de Sint-Michaëlskerk te Thorn in 1993.

Toen heeft Jos Loonen de schoonheid van het werken met bladgoud ontdekt en heeft hij zich gespecialiseerd als bladgoud restaurateur. Met deze bijzondere goud restauratie techniek kan hij nog beter zijn kwaliteiten binnen het schildersvak tot z’n recht laten komen. Inmiddels werkt Schildersbedrijf Jos Loonen al tientallen jaren met bladgoud en kunnen ze zich met recht dé bladgoud restaurateur van Roermond en omstreken noemen. Natuurlijk kunnen wij ook aan al uw andere schilderwensen voldoen. Wij hebben alle historische én moderne technieken in huis en bieden een totaalpakket aan diensten aan op schilder-en restauratiegebied.

Met name voor historische gebouwen en panden is het handig als u met een schildersbedrijf in zee gaat dat het complete pakket aan werkzaamheden kan uitvoeren. Bij Schilders- en goudrestauratie bedrijf Jos Loonen bent u hiervoor aan het juiste adres.

Goud restauratie werkplaats

Vergulden van objecten is op bijna alle soorten ondergrond mogelijk of het nu voor binnen of buiten is. U kunt hierbij denken aan hout, glas, aluminium, natuursteen enzovoorts.

In het geval van goud restauratie gaat het te restaureren object indien mogelijk mee naar onze werkplaats. In de werkplaats zijn de ideale omstandigheden voor het vergulden van uw object. In bepaalde gevallen is dit uiteraard niet mogelijk. Bijvoorbeeld als het object zich vast op een gevel bevindt. Dan vergulden wij ter plaatse.

Zodra wij de bladgoud restauratie hebben afgerond in onze werkplaats, kan het buitenobject direct weer op zijn originele plek worden bevestigd en is het weer klaar om jaren aan weersinvloeden te trotseren.

Service

Heeft u een kunstobject, meubelstuk of iets anders met bladgoud dat aan restauratie toe is? Of heeft u een nieuw object dat u graag wilt laten vergulden? Neem dan gerust vrijblijvend contact met ons op. Wij adviseren u graag en bespreken samen met u de mogelijkheden voor een nieuw laagje bladgoud. Via deze website kunt u ons mailen of bellen voor vragen of een offerte. Wij komen graag bij u langs om het werk te bekijken.

× Home Over ons Bladgoud restauratie Vergulden met bladgoud Pers Contact